Ge din hud kärlek

Det är lätt hänt att inte ta hand om huden och kroppen. Men genom att använda bra hudvårdsprodukter och införa en hudvårdsrutin kan du snabbt och enkelt få en mjuk, slät och välmående hud. För att få bra effekt på huden spelar hudvårdsprodukterna en stor roll. Ett tips är att testa Filorga som erbjuder väldigt bra produkter. Filorga är ett hudvårdsmärke som har utvecklat effektiva hudvårdsprodukter som bland annat är bra för att motverka ålderstecken. Med Filorgas produkter kan du snabbt få en fin lyster i ansiktet. Filorga har produkter till hela din hudvårdsrutin.

Rengöringen avgör hur huden mår

Rengöring och att återfukta är det allra viktigaste för huden. Rengöringen är helt avgörande för hur din hud mår. Tänk på att rengöra huden både på morgonen och kvällen för bäst resultat. Det finns olika typer av rengöringsprodukter. Rengöringen ska likt dina andra produkter anpassas efter din hudtyp. Om du har torr hud behöver du en viss typ av rengöring medan en fet hy mår bäst av en helt annan.

Återfukta huden med ansiktskräm

När du har rengjort ansiktet kan du applicera serum som ger huden extra fukt. Det finns flera typer serum som alla har olika egenskaper. Välj ett serum efter ditt behov. Efter serumet är det dags att applicera en ansiktskräm. En nattkräm på kvällen och en dagkräm på morgonen. Varför du ska ha olika krämer är för att de har olika egenskaper. Dagkrämen skyddar din hud under dagen och nattkrämen reparerar huden effektivt när du sover.

Glöm inte huden på kroppen

Men det är inte bara ansiktet som du ska ta hand om. Huden på kroppen behöver också få lite extra kärlek för att den ska må bra. När du duschar är det bra att använda en duschkräm som inte torkar ut huden på kroppen. Tänk på att inte duscha för länge eller för varmt, det kan också torka ut huden. Efter duschen är det bra att smörja in din kropp med en vårdande hudkräm. Smörj lite extra på områden som har en tendens att vara extra torr, som exempelvis armbågar och knän. Både kroppen och ansiktet kan du peela en gång i veckan för att ta bort döda hudceller. Tänk på att huden ibland behöver vila från duschandet.