Bättre byst med Motiva

Är ditt mål att få en ny byst? I så fall bör du förbereda dig ordentligt genom att göra en noggrann efterforskning om olika behandlingsmetoder. Det är viktigt att du blir nöjd med dina nya bröst och för att resultatet ska bli så tillfredsställande som möjligt är det viktigt att veta vad du vill ha. Med hjälp av Motiva kan du skapa den perfekta bysten för just dig.

Runda eller droppformade?

Att välja ett par nya bröst kan vara svårt, speciellt om du inte vet vad du faktiskt föredrar. Du kan välja mellan exempelvis runda eller droppformade implantat och beroende på vad du väljer blir resultatet antingen ett par runda fasta bröst eller ett par droppformade med ett mer naturligt utseende. Det finns även ett ergonomiskt alternativ som ger brösten en större volym, men utan att vara allt för mycket i vägen. De kan vara ett alternativ om du är en aktiv person som inte vill att dina bröst ska hindra dig från att utföra dina fysiska aktiviteter.

Motiva hjälper dig hitta rätt

Hos Motiva hittar du bröstimplantat av olika slag. Du kan exempelvis välja mellan de klassiskt runda implantaten, de naturligt droppformade eller de ergonomiska. Varje kvinna är unik och det är bara du som vet vad du kommer trivas bäst med. Använd gärna nätet för att hitta bilder med resultat av olika sorters implantat för att se vilka som tilltalar dig mest. Därefter kan du kontakta en kirurg via Motiva och boka din första konsultation.

Fixa förutsättningarna först

När du väl har hittat den där perfekta bysten du vill ha och bokat din första konsultation hos en kirurg, är det viktigt att ta rätt sak i rätt ordning. En bröstförstöring kostar många tiotusentals kronor och är för många kvinnor det största köpet de gör i livet. Om du inte har pengarna i dagsläget bör du se till att skaffa dig dem.

En konsultation hos en kirurg förbinder dig inte till att genomföra en operation, men den kan fungera som en morot till att motivera dig att spara ihop pengar för operationen. Med andra ord är det bra om du går på en eller flera konsultationer så att du får en ordentlig uppfattning om vad en bröstoperation kommer att innebära samt hur mycket det kommer kosta. På så vis kan du lättare avgöra om du tycker att det är värt pengarna eller inte. Låt det gärna gå en tid mellan konsultationen och en eventuell operation så att du hinner tänka och känna efter innan. Men se bara till att skaffa dig ekonomiska förutsättningar för att kunna genomföra en bröstoperation då det inte är en bra idé att försätta sig i skuld för den typen av utgifter.