Åk på träningsresa

Gillar du både att träna, träffa nya människor och att resa? Då är en träningsresa utomlands en rolig kombo att satsa på.

Träningsresa

Det har blivit mycket populärt att åka på träningsresa. Resa till Italien, Malta eller Kroatien för att träna tillsammans med andra. Det finns flera företag som anordnar träningsresor, men det är också vanligt att tidningar som iForm, Amelia och Aktiv Träning anordnar resor för sina läsare. Man kan också åka på träningsresa som lag eller gäng som tränar på samma fitness center. Målet är att träna, utmana sig själv fysiskt och få testa nya aktiviteter. Du väljer själv om du åker på en arrangerad träningsresa eller om du skapar ett eget program med utvalda aktiviteter.

Egen träningsresa

Om du gillar att träna kan du skapa en egen träningsresa tillsammans med din partner, familj och vänner. Ni väljer helt och hållet själva hur mycket ni ska träna eller om ni främst ska testa på nya sporter. Det är ett bra tillfälle att testa bergsklättring, ta dykcertifikat eller börja varje morgon med en lång joggingtur genom en ny stad. Ett tips är att åka till ett område som erbjuder många olika aktiviteter, så att ni kan testa på bungy jump, bergsklättring och vindsurfing på samma ställe.